Ohjeet kuvien lataukseen

Tässä esimerkkikuvat, voit itse suunnitella kaksi kuvakollaasia sopivan näköiseksi. Muista liittää kuvaan pieni paperinen lappu, jossa näkyy virtuaalinäyttelyn päivämäärä (yhteen kokonaiseen kuvakollaasiin riittää yksi lappu), Esimerkiksi: SMY 10.7.2022.

Tärkeä kohta säännöistä, huom!

VUML:

Kuvia tulee olla tarvittaessa useita kuvakollaaseja, joista näkee marsun molemmilta puolin sivusta, ylhäältä selkäpuolelta, edestä, siten että silmät ja kuono näkyvät selkeästi, mahapuolelta turkista, pohjaväri/iho, sekä kynnet ja tassut ylhäältä päin. 

VLL:

Kuvaamisessa saa käyttää luovuutta, eikä yhtä oikeanlaista kuvaa ole. Kuvan valoisuutta voi lisätä, mutta muutoin filttereiden käyttäminen tai kuvan käsittely on kielletty siten, että se muuttaa arvosteltavia kohteita. Kuvia tulee olla tarvittaessa useita kuvakollaaseja, joista näkee marsun molemmilta puolin sivusta, ylhäältä selkäpuolelta, edestä, siten että silmät ja kuono näkyvät selkeästi, mahapuolelta turkista, kynsistä ja tassunpohjista riittää yksi etu- ja takatassu alhaaltapäin otettuna, hampaista, hajurauhasesta, korvista sisältä sekä korvanlehdestä ulkoa. 


Suomen Marsuyhdistyksen hallitus hyväksynyt säännöt 17.4.2021

SÄÄNNÖT

VIRTUAALI Marsunäyttelyn osallistumismaksu:

3 € / marsu Smy:n jäsen

4 € / marsu ei- jäseneltä

Näyttelymaksun maksamisesta saapuu ohjeistus sähköpostiin.


Jos väliaikakilpailu järjestetään:

Voit maksaa kuvakilpailun näyttelymaksun ohessa, liitä maksusuorituksen tosite lähettäessäsi osallistumiskuvan. Jos haluat osallistua vain väliaikakilpailuun, lähetämme maksuohjeet sähköpostin kautta sinulle, sen jälkeen kun olet lähettänyt osallistumis kuvan.