Yksiväriset

Pink eyed white
Väri on lumenvalkoinen. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat värittömät.
Self PEW

Dark eyed white
Väri on lumenvalkoinen. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset. Silmät ovat rubiinit tai tummat. Kynnet ovat värittömät.
Self DEW

Cream
Väri on kerman värinen. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai creamit. Silmät ovat rubiinit tai tummat. Kynnet ovat vaaleat tai creamit.
Self Cream

Lemon
Väri on kerman värinen sitruunaisella sävyllä. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai lemonit. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat vaaleat tai lemonit.
Self Lemon

Buff
Väri on keskihiekka. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai buffit. Silmät ovat tummat tai rubiinit. Kynnet ovat vaaleat tai buffit.
Self Buff

Saffron
Väri on sahraminkeltainen. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai saffronit. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat vaaleat tai saffronit.
Self saffron

Pink eyed golden
Väri on syvän punaruskea. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai goldenit. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat vaaleat tai goldenit.
DE golden

Dark eyed golden
Väri on syvän punaruskea. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai goldenit. Silmät ovat tummat tai mustat. Kynnet ovat vaaleat tai goldenit.
DE golden

Red
Väri on syvän mahongin punainen. Korvat ja tassunpohjat ovat tummat tai redit. Silmät ovat tummat tai mustat. Kynnet ovat tummat tai redit.

Beige
Väri on lämmin vaalea beige. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai beiget. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat vaaleat tai beiget.

Lilac
Väri on kylmä vaaleanharmaa. Korvat ja tassunpohjat ovat vaaleanpunaiset tai lilacit. Silmät ovat punaiset. Kynnet ovat vaaleat tai lilacit.
Lilac

Grey
Väri on kylmä tummanharmaa. Korvat ja tassunpohjat ovat greyt. Silmät ovat rubiinit. Kynnet ovat greyt.
grey

Chocolate
Väri on tumma, lämmin suklaa. Korvat ja tassunpohjat ovat chocolatet. Silmät ovat tummat rubiinilla vivahteella. Kynnet ovat chocolatet.
Chocholate

Black
Väri on syvän musta. Korvat ja tassunpohjat ovat mustat. Silmät ovat mustat. Kynnet ovat mustat.
self black